mindenre Ingyenes kiszállítás és 20% kedvezmény

BLOG

Hogyan válasszuk ki a megfelelő bőrkabátot
Hogyan válasszuk ki a megfelelő bőrkabátot

Hogyan válasszuk ki a megfelelő bőrkabátot

Néhány egyszerű javaslat a bőrkabát kiválasztásáról

A bőrdzsekik mindig fontosak és könnyen viselhetőek több évszakra, de nagyon kevés ember tudja, hogyan kell kiválasztani a megfelelő bőrkabátot.

Stílusos bőrkabát vagy elegáns ? A bőr nemcsak kényelmes és szép, hanem szinte minden ruhához ideális. Alatta egy farmert viselhet egy pulóverrel, egy üzleti öltönyben vagy egy estélyi ruhában. Ráadásul a bőrdzseki a legjobb lehetőség minden alkalomra, mind az éjszakai klubban, mind az üzleti találkozókon.

TÍPUSOK

A báránybőr vagy borjúbőr a legjobb és legmegbízhatóbb választás, ha tartós, kényelmes kabátot szeretne .

Borjúbőr – Ez azt jelenti, hogy egy max. 3 éves borjú bőréből készült az adott cucc. Miért jó? Mert puha, és állati tartós.

Velúr – A hasított bőr ugyan borzalmasan elegáns, mindemellett pedig izgalmas textúrát ad.

/ Ha aggódnál a minőségromlástól, érdemes lehet elolvasnod az oldalon található cikkünket arról, hogyan érdemes ápolni a bőrruhákat, hogy minél tartósabbak maradjanak. /

A gyártó

A legfontosabb dolog természetesen a gyártó ,Svédország, Finnország, Kanada és Törökország bőrtermékei a legmegbízhatóbbak a piacon.

Az arcformánk

Az egyik fontos részlet a gallér alakja, amely két különböző kabátban teljesen eltérő lehet. A gallér alakját az arc alakja alapján kell kiválasztani:

Ovális arc: A bőrkabát gallérjának minden stílusa tökéletesen alkalmas az ovális arcú férfiak és nők számára.

Hosszú arc: A legjobb választás a – stand-up gallér / állógallér/.

Háromszög alakú arc.:Szinten jó választás lehet az állógalléros megoldás, mivel vizuálisan hosszabbá teszik az arcot.

Kerek arc: A galléros bőrkabát – a ingekben használt típus. Hasonló ajánlás vonatkozik a négyzet alakú arcok tulajdonosaira is. Azt is érdemes megjegyezni, hogy minél hosszabb a nyak, annál rövidebb a gallér.

Stílus

Ugyanilyen fontos, hogyan válasszon stílust.Ez bonyolultnak tűnhet, de a gyakorlatban csak néhány formája van:

Széles csípő és keskeny váll : A rövidített modellek sajnos nem a legelőnyösebbek, mivel vizuálisan tömörítenek. A legjobb megoldás egy bőrkabát, melynek hossza a comb felé illetve a közepére esik.

Keskeny csípő és széles váll: Az előzővel ellentétes valójában. A legjobban  a rövid modellek passzolnak. Megfontolhatja az olyan  stílusokat, mint  a Bolero, Bomber és Kosuha.

Az egyenlő szélességű csípő és váll : Ahhoz, hogy vizuálisan még vonzóbbak legyünk ,mindenképp a galléros kabátokat ajánljuk hossza rövid illetve félhosszú.

AJÁNLOTT CIKKEK

Hogyan válasszuk ki a megfelelő bőrkabátot
Dolgozzunk együtt!

Dolgozzunk együtt!

Saját boltja van, és szeretné változatosabbá tenni kínálatát?Akkor Önnek az Aworára van szüksége! Kedvező áron tudjuk biztosítani termékeinket kiskereskedések, webárháztulajdonosok számára. Minőségi férfi és női bőrkabátok széles

Olvass tovább