mindenre Ingyenes kiszállítás és 20% kedvezmény

BLOG

Divattippek a kedvenc bőrdzsekidhez ..
Divattippek a kedvenc bőrdzsekidhez ..

Divattippek a kedvenc bőrdzsekidhez ..

A legcsinosabb őszi darabok egyikének a bőrkabát számít – nem mindegy azonban, mivel viseljük, milyen fazonú ruhákkal mutat a legjobban.

Bőrkabát a legtöbb nő szekrényében található. Jól kihasználható darab, akár tavasszal, akár ősszel. …és, hát valljuk be, amilyen szeszélyes már az időjárás, nyáron is simán beleillik a ruhatárba. Persze, lehet barna, piros, vagy akár pasztell színekben is birtokolni, de a legelterjedtebb még mindig a fekete.

Virágos kisruha, vagy akármilyen nyári ruha fölé divatos lehet egy bőrkabát.

Szerintem rettentő jól kiegészíti egymást ez a könnyed, légies anyag a bőrrel. Homokóra vagy körte testalkatúaknak, kifejezetten jól állhat, ha becipzározva hordják (amennyiben az idő pont úgy engedi). Ezzel hangsúlyozva a derekat, megmutatva annak karcsú ívét.

Bőrkabát pólóval..

Bevallom ez az egyik személyes kedvencem. Millió variációt rejt magában. Szimpla fehér póló és az örök indigókék farmer. Csak semmi cicoma. Ekkor jönnek a kiegészítők, amikkel megfűszerezzük a kiválasztott ruhadarabokat. Igazi hétköznapi, laza összeállítás, amit bármilyen színnel kombinálhatnánk ismét. Ha esetleg magassarkúval viseljük, sokkal nőiesebb végeredményt kapunk. Egy biztos, nem lehet rossz döntés, ha e mellett teszed le a voksod.

Sokak nagy kedvence a kockás ing..

Cicanadrággal párosítva csak a hosszított fazon jöhet szóba! Nem csupán azért jól kihasználható darab, mert tök jól néz ki a bőrkabáttal, hanem mert többféle módon is viselhetjük. Egyenes testalkatúaknak, de a homokóráknak is jól áll így egy ing. Egyiknél megalkotja, a másiknál kiemeli amit kell. Alma testalkatnál viszont hordjuk kigombolva (alá egy színben illő hosszított felsőt válasszunk). Ezzel függőleges vonalakat hozunk létre (az ing két szélével), ami nyújtja a testet. Természetesen, kockás ingekből is bő választék van. Válogathatunk már akár pasztell színűek közül is.

Réteges öltözködés

A bőrdzseki egyik legnagyobb előnye, hogy akkor is remekül használható, ha rétegesen szeretnénk öltözködni. Így nem csak tavasszal és ősszel, de enyhébb téli napokon is hű társunk lesz: hordhatjátok pihe-puha (mű)szőrme mellények alatt, illetve hatalmas kötött pulcsik felett is, átmeneti időben pedig blézert is bátran vehettek alá.

Minták és szinek minden mennyiségben

Igazi alapdarab lévén kedvenc bőrdzsekid mellé bátran választhatsz merészebb ruhadarabokat. Ezek a trendi kabátok remekül működnek ugyanis élénkebb árnyalatokkal vagy éppen vagány mintákkal, így például egy szuper csíkos felsővel, esetleg virágmintás nadrággal is érdemes lehet kipróbálni. Ilyenkor mindössze arra fontos figyelnünk, hogy csupán egyetlen harsány ruhadarabot válasszunk outfitünkbe, melyet visszafogott, egyszínű basicekkel érdemes kombinálni. 

AJÁNLOTT CIKKEK

Divattippek a kedvenc bőrdzsekidhez ..
Dolgozzunk együtt!

Dolgozzunk együtt!

Saját boltja van, és szeretné változatosabbá tenni kínálatát?Akkor Önnek az Aworára van szüksége! Kedvező áron tudjuk biztosítani termékeinket kiskereskedések, webárháztulajdonosok számára. Minőségi férfi és női bőrkabátok széles

Olvass tovább